Til indhold

DM i nyt bio-fagligt samarbejde

Biofagligt samarbejde
© Dave Watts/Nature Picture Library/Ritzau Scanpix
Af Henriette Sø

DM har besluttet at lave en sammenlægning af sekretariaterne med de to bio-faglige fagforeninger JA og DSL. Det betyder udviklingen af nye faglige medlemstilbud direkte målrettet det bio-faglige felt.

DM har besluttet at lave en sammenlægning af sekretariaterne med de to bio-faglige fagforeninger JA og DSL. Det vil træde i kraft pr. 1. januar 2022, og det er planen, at sammenlægningen skal styrke de bio-faglige tilbud til den samlede medlemsskare.

Konkret betyder samarbejdet, at vi i løbet af 2021 begynder udviklingen af nye, spændende faglige medlemstilbud direkte målrettet det bio-faglige felt, hvor både DM, JA og DSL har mange medlemmer. Det kan fx have interesse for alle de DM-medlemmer, der arbejder med miljøområdet, byplanlægning, energi, bioteknologi og grøn omstilling af samfundet og vil være et supplement til de mange aktiviteter, vi udbyder i dag.

Du vil fortsat være medlem af DM, og dine medlemsvilkår forbliver uforandrede. Men sekretariatet bliver lidt større, fordi den samlede medlemsskare bliver større. Vi glæder os til samarbejdet med JA og DSL.

Biofagligt samarbejde
© Dave Watts/Nature Picture Library/Ritzau Scanpix